Informatie

Op Rik Mulder fotografie deel ik foto’s die ik heb gemaakt. Veel in de categorie stads– of landschapsfotografie maar ook allerlei series. Deze kunnen uiteenlopende onderwerpen hebben, al zal je misschien wel wat overlap ontdekken in mijn foto’s. De foto’s die je hier terugvindt stammen uit verschillende periodes. In die tijd is mijn aandacht verschoven van ‘gewoon fotograferen’ naar het zoeken van het bijzondere in het alledaagse. Sommige van die oudere foto’s zie je nu nog op mijn site. Maar ze kunnen bij wijze van spreken morgen ook weer verdwenen zijn. Wat ik wil laten zien is namelijk ook een proces dat continu verandert. Iets dat ik vandaag mooi vind kan ik morgen niet meer waarderen, of omgekeerd.

Mijn camera

In de loop der jaren heb ik heel wat camera’s gehad. Een tijd schoot ik met een grote camera van Nikon waar ik allerlei lenzen bij had. Op een gegeven moment begon mij dat echter te belemmeren en stapte ik over op kleinere camera’s. Uiteindelijk stal de Fujifilm X100 serie mijn hart. Enerzijds door de geweldige kleuren die hier mee vast te leggen zijn. Maar ook omdat deze camera makkelijk mee te nemen is. Wat ook meespeelt is dat ik deze camera er met de retro-look gewoon heel mooi uit vind zien. Inmiddels ben ik aanbeland bij de Fujifilm X100V.

Foto van de Fujifilm X100V camera

Rik Mulder

Ik ben Rik Mulder en ik kom uit Utrecht. Al mijn hele leven probeer ik wat met mijn creativiteit te doen. Zo heb ik getekend, ontworpen en gefotografeerd. Daarnaast ben ik ook graag bezig in de keuken, ik ben namelijk dol op koken en lekker eten. Op mijn website Kookidee deel ik die passie met je. Een deel van mijn tekeningen vind je terug op A doodle a day. Ik ben getrouwd met Patricia en samen hebben we een geweldige zoon, Jens. Wonen doe ik in Utrecht maar je vindt me ook regelmatig in Zeeland.